onsdag 4 november 2009

Bokrelease?

Då va det kvällen och dagen har väl inte varit så produktiv som jag hoppades på. Jag var nog lite väl optimistisk gällande min ork som inte är som den skall ännu. Men håret blev färgat och soporna uttagna och berget med disk diskat. Resten får jag försöka göra imorgon innan jobbet. Jag hoppas verkligen att allt det sjuka är borta imorgon för jag har inte råd att vara hemma mera. Missade ju ett pass igår. Jag får fortsätta ligga i soffan under täcket och göra ingenting så jag blir frisk någon gång. Det är väl ungefär vad min ork tillåter mig att göra också. Håll tummarna att jag är frisk imorgon!

Föresten jag har kommit på vad min bok jag skall skriva skall handla om. Jag har kommit på en början och ett slut så nu är det bara allt i mitten kvar. Kanske är bra att komma på det innan man börjar skriva. Men jag är en liten bit på vägen i alla fall så nu gäller det att hitta tid att skriva boken också. Ni kan nog vänta er en färdig bok om si sådär 40 år när jag är pensionär, för nu har jag då ingen tid.

2 kommentarer:

MissIL sa...

Men de e iaf bra att du har något å göra när du blir pansionär:)

axstål sa...

åh, jag håller också på att skriva en bok.. har dock bara kommit på början:-) vi är ju nu officiellt blivande författar kollegor:-)